31 Augusti 2011; Hösten närmar sig

Godagens!

Åker in en sväng till köping för att träffa Malin och Tova en sväng :) Och senare blir det en sväng till Kolsva för att fira morfar Calle som fyller år idag, grattis till honom.. :)



26 Augusti 2011

Vi börjar med att skriva ett stort GRATTIS till lilla Alex som blir hela 18 år idag! Nu är hon inte lika liten längre, men fortfarande minst :) hehe
Igår vad jag till Kolsva och grattade henne med Johanna, Eve, Anna och Frida - Skoj o träffa västeråsarna, inte träffat dem sedan studenten :o och nu så sprids dem ut, eve stannar kvar, anna drar till Malmö och Johanna drar till England.. Glad för mina små vänner, men kommer sakna dem! <3



Sjukt söt bild på mig och Alex någon gång i början av 2008, bara för att hon fyller 18 :)

Nu skulle jag egentligen ha varit i Växjö och börjat plugga. Men av vissa anledningar så beslutade jag mig för att stanna hemma ett år extra för att tänka igenom vad jag egentligen vill göra med mitt liv. Valde utbildningen endast på grund av att jag skulle få läsa tyska. Så ska stanna i Kungsör ett år, hitta något skitjobb för att få in pengar, och sedan söka om till nästa år istället, då jag förhoppningsvis vet vad jag vill.

It's okay baby, please don't cry

Tja! =D nu var det ett tag sedan igen (a) hehe

Händer inte så mycket, fixar inför skolstarten nästa vecka, har fått ett erbjudande om bostad i Braås - 3 mil utanför Växjö, så har anmält intresse för den. Dock är den inte ledig fören första Oktober.. Så ifall jag får den, så måste jag hitta någonstans att bo i sålänge.. Lite panik över det just nu, hehe.

Om några timmar ska jag på kräftskiva med släkt+vänner, sista gången man träffar de flesta utav dem innan jag drar och blir smålänning.. Men nu ska jag gå och hälsa på duschen!

Ni får ha de så bra! =D


11 Augusti 2011; blåbär



Råkade spilla ut alla mammas blåbär igår.. ooops... Så idag ska jag gottgöra henne genom att städa lägenheten o så säger hon att jag måste följa med ut i skogen och plocka nya..

sommartider, hey hey, sommartider

Hejhej! :)

Nu är det inte långt kvar innan skolan börjar och jag flyttar 5-6 timmar bort från mina kära mamma ;/ hehe

Idag ska jag i alla fall umgås med min moder, vi ska en sväng förbi banken och aktivera mitt nya bankkort - byter från swedbank till sparbanken och skaffat visa samt internetbank. Nödvändigt när man flyttar hemifrån.

Sedan ska vi nog ut och åka bil lite =D hehe, mamma har skaffat en ny bil, så måste ju testa den =D hehe