One of the finest girls I've ever fucking seen

Hejhej!

Ligger hemma hos Petra på hennes altan med Mamma och syster o äter jordgubbar och kollar på en serie :) Livet leker =) hehe


I can feel your desire

Bokat biljetter till premiären av Harry Potter och Dödsrelikerna del 2, till mig och Alex =D Längtat så mycket sedan del 1, ska bli så kul! Men samtidigt så sorgligt, filmerna har ju funnits i nästan hela ens liv, alltid varit något att sett framemot, och nu så är snart sista filmen här ;/ Men men, allt bra har ju ett slut, eller hur är det?


Midsommar 2011

Gårdagen(midsommar) spenderades hemma hos mormor och morfar Calle med släkten. Riktigt roligt! =D Här kommer lite bilder :)














22 Juni 2011

Först o främst; Grattis till Ida som fyller 13 år idag! :)

Märker att det var ett tag sedan något hände på bloggen nu. Har varit halvt om halv upptagen med jobb, en tur till Ikea(köpa en bokhylla, en stor blomma o lite annat), möblera/städa rummet, fira kusinen som fyllde 4 år, kolla på koreanska dramaserier o lite annat.

Senare idag ska vi åka till Jans föräldrars stuga o fira lilltjejen som blir tonåring. Annars inte så mycket :)


12 Juni 2011; Barnvakt


Jag och bror på studenten! Bilden är tagen av Ida(min styvsyster)

Idag har jag varit barnvakt åt Ida och Emil. Vi har kollat på Boys Over Flowers - en koreansk drama serie, asbra! =D haha.. Just nu håller jag på o lagar mat till oss, Köttbullar och färskpotatis med sås =D mumsigt! heh

STUDENTEN!!

STUDENTEN IGÅR!! så jäkla härligt! Kommer sakna klassen - KG08 <3 Lägger upp lite bilder från dagen  :)














5 Juni 2011; nagelfix

Heeej!

Känner att det
är dags att uppdatera lite här, var ett tag sedan nu :)

Idag ska mamma fixa naglar
på mig till studenten(som är på fredag..), annars tror jag inte att det händer så mycket. Igår var jag i alla fall hemma hos Forsis och firade henne lite granna då hon fyllde år förra söndagen, tacos, jordgubbstårta, spel, musik och skratt bjöds det på där :) Jätte trevligt!