31 Januari 2012; God Morgon!

Finns det något värre än att vakna och frysa? Usch, det är så jobbigt, då vill man ju helst ligga kvar under täcket och försöka bli varm, inte vill man i alla fall gå upp och in på en svinkall toalett. Men vad ska man göra när det rankas skola och English Language History?, det är bara att pallra sig upp och tänka på lite varmare tider. hehe

I alla fall, God Morgon med er! :)


Love is so bad, bad, bad

TJA! =D

Har just ätit middag med sofia,
eller ah, det var nog mer en timme sedan - hemma gjord potatismos med klassiska svenska köttbullar, mumsfillibaba! :D Samt haft lite roligt med vita tavlan i köket, vi ritade ett sjukt sexigt sjöjungfrumonster. Vet inte riktigt vad jag ska göra med Sofia, någon som vet vart det finns ett psykhem här i närheten av Växjö? Funderar på att skicka in henne. Något problem är det med henne i alla fall.. Om ni bara visste vad jag får gå igenom varje dag typ 12 timmar om dygnet. Ni skulle tycka synd om mig. haha...

Annars har jag varit i skolan idag, hade introduktion till "oral presentation", usch fy och blä är vad jag har att säga om det! Vi ska ha typ 3 lite större presentationer. Och redan idag på prestentationen skulle vi upp och prata inför alla andra. Icke bra för mina stackars nerver. Men det blir la bra, haha kommer nog bara dö lite granna.

Och så har jag försökt plugga lite till "English Language History", där vi ska svara på frågor genom att läsa en bok, dock är problemet att jag inte har fått boken än! Så försöker svara på frågorna genom att komma ihåg det lärarinnan sagt under lektionerna, går väll sådär. hehe..


27 Januari 2012

Hejhej! :)

Sitter inne hos Sofia nu
och ska snart kolla på världens konstigaste japanska dramaserie - ouran high school host club. Vet inte riktigt vad jag ska säga, den är rolig och sjukt störd xD haha

Annars idag så har jag gjort en grundstädning utav köket - usch!!, varit en sväng på stan och hämtat ett paket till Sofia, ätit på donken och köpt godis till serie/filmkväll :) nicenice.

Sofia är dock liiite sur på mig, för jag har läst om henne i serie (hungerspelen - skitbra!) fast jag har läst 2 böcker och är på sista medan hon inte ens läst 100 sidor i den sista.. Stackars liten, så nu medan jag uppdaterar er här lite så försöker hon läsa ikapp mig, lycka till! :) haha

Nu ska jag läsa lite också :) Blir ingen bild för sitter vid Sofias dator ^,^ Men ni får ha det så bra! :)

Tjugofjärde januari tvåtusentolv

HejHej!

Ingen skola idag
, så sitter hemma och läsre lite och funderar på ifall jag ska åka hem den 23 Februari, tror det lutar åt de hållet, kruxet är dock om jag ska köpa biljetterna nu då det kostar strax under 500:- tur och retur eller om jag vågar vänta ett tag? ska prata lite med Sofia när hon kommer hem sen :)

jaja, nu ska jag städa lite på rummet. Ha det bra! :)


fake fake fake baby

Tja!

Första riktigt skoldagen avklarad. Tror nog att detta kan bli rätt roligt ändå :) Började dagen med Grammatik klockan 8 till 10, helt okej, han gick dock mest igenom lite om vad vi ska göra på grammatiken o så fick vi presentera oss själva med hjälp av 3 bilder, inte alls så farligt :) Sedan hade jag en 5 timmars håltimme så drog till ett köpcentrum med Sofia då hon skulle köpa någon förvaringsgrej och jag en hårborste..
Sedan började både jag och Sofia klockan 3 till 5, så vi tog sällskap till skolan och då var det dags för engelska språk historia det var rätt roligt, har alltid trott att det var svenskan som har tagit efter engelskan men tydligen var engelskan först med att kopiera svenskan, och vår lärare som var från skottland berättade om "tyrannerna" till vikingar som hade kommit till england/skottland med mera för att plundra, mörda, våldta med mera, haha.. Lite roligt var det att höra :)

Efter skolan var vi en sväng förbi polisen och frågade om pass, då mitt har försvunnit, putsväck, och jag behöver det för att hämta ut mina skolböcker.. Men jag måste ha min mamma här för att kunna hämta ut det, problemet är bara att hon är 40 mil borta och inte bara kan ta sig hit hur som helst :o men jag får la lösa det på något vis ;p haha..

haha, vilket långt inlägg det blev nu.. Skyll er själva om ni läste denna helt ointressanta berättelse om min dag ^_^

Men nu ska jag göra något intressant - nämligen läsa i skolans katalog om olika utbildningar och sådant så att jag kan söka till nästa termin =) haha

Ha det bra! :)

(hm.. nu vill inte internet och blogg.se sammarbeta så det får bli ett tråkigt bildlöst inlägg..'sch, ni klarar er utan att se mitt überfula tryne =-D)

19 Januari 2012

Det här har jag och sofia spenderat kvällen med




Trivia Pursuit Disney =D

Annars har vi varit en sväng förbi MediaMarkt och köpt en liten dvd-spelare och hörlurar till min data :) Nice!

20 år.. fyfasiken vad gammalt! xD



Är vi inte söta? :) Sådär kul är det att laga mat xD haha.. nu ska vi till affären och köpa lite tårtgrejs :) mums!

jävla skit..

ååååh, bästa dagen för mobilen att krångla! :o Kommer upp ett medelande om att sim-kortet inte är i fast det är det.. och jag kommer inte heller in på "mina sidor" på tele2.se... Höll knappt på att komma till skolan i morse! Mobiler kan ta sig någonstans där solen inte skiner..


Ska bland annat hoppa av "fred och utvecklings" kursen och bara konsentrera mig på den gigantiska engelska kursen jag har framför mig i stället, känns bäst så :)

just dance

Hej! Sitter inne hos Sofia just nu och spelar "just dance", fyfan vad ful man känner sig xD haha Annars har vi varit på något shoppingcenter, köpte bland annat torrschampoo, goppas det är bra nu :-) Sista dagen som tonåring har varit bra :-) och i morgon blir jag gammal, usch fy o blä xD haha nej, nu är det min tur, ha det bra!

Fredagen den trettonde

Tjofräs! =D

Snart har jag köpt alla böcker som finns på svenska i serien "House of Night"(av P.C. Cast och Kristin Cast), omslagen är så fiina! =D haha.. Det sorgliga är dock att de går så fort att läsa, tar kanske 1-2 dagar :o

Om lite mer än 1 timme ska jag gå över till Sofia och sedan beger vi oss ner till biografen för lite biomys =D Vi ska se "New Years Eve", hoppas den är bra :) Men nu blir det ett  avsnitt av "Merlin",
ha det bra! =D




12 Januari 2012; Regn och Rusk

Fasken vilket väder.. Jag och Sofia tog en tur till City Gross för att införhandla lite förnödigheter, storm och regn stod på schemat. Snacka om att vi var blöta när vi kom in till city gross! Så vi tog bussen hem (y) Smart val utav oss.. Nyss åt vi köttbullar och pasta, mums! =D hehe och nu väntar jag på att min kära lilla moder ska ringa mig. Sa åt henne att ringa mig för flera timmar sedan, tror ni hon ringt än? neje, inte här inte.. Nyss sa hon 10 minuter, får se om hon ringer då heller inte.


Mitt nya hem

Här kommer lite bilder på mitt hem/rum =) (ursäkta röran, har inte hunnit blivit av med kartonger och sådant)






Så, där har ni mitt rum och här trivs jag som fisken i vattnet, hehe. Nejdå, men än så länge trivs jag bra här! Bara jag får bort kartongerna och sånt så blir rummet bättre och så ska jag sätta upp tavlor på väggarna, så det blir säkert bra! :)

Har inte gjort så mycket här än, har bekantat mig lite med de andra som bor här, kollat in centrum(som ligger på 5-10 minuters gångavstånd, super bra!), bibliotek och lite annat, och allt verkar bra! Centrumet är riktigt mysigt på kvällen, Sofia och jag gick en sväng i går kväll/eftermiddag när solen hade gått ner och åt på Subway(som jag har längtat efter sedan i sommras! haha) och kollade i affärer.

Så, än så länge har jag det bra här =D Vi får väll se på måndag när jag börjar skolan, haha. Kan ju hända att jag har valt världens sämsta kurser(en engelska kurs och en fred och utveckling) men sämsta lärarna, haha. Vi får hoppas att det inte är så.

Nu ska jag vänta på att Sofia kommer tillbaka hit från skolan. Måste fråga henne om hon har en visp som jag kan låna av henne så att jag kan laga mat :) hehe

Ni får ha det så bra! =)

10 december 2012

Hejhej!

Nu var det återigen
ett tag sedan sist.. Har inte haft internet, men nu så! =D Tänkte berätta att jag lever o så :)

Flyttade till Växjö för några dagar sedan. Så nu bor jag nästan granne med Sofia(några rum ifrån). Berättar lite mer i morgon, orkar inte skriva just nu :) hehe

Har varit på stan med Sofia för ett tag sedan och införhandlat ett par vinterskor, snön kom med besked i går kväll. Så nu kan jag gå ut utan att frysa fötterna av mig :)

Somsagt, skriver mer i morgon om hur jag har det här, är lite trött nu :) hehe