You know you want me baby

Jordgubbstårta är nog bland det bästa som finns! =) Den jag gjorde nyss vart riktigt god! =D


(Dålig mobil-bild)

Först, på understa lagret: ett lager med grädde och sedan ovanpå det skärda jordgubbad,
Nästa lager: Vaniljkräm
Ovanpå lite tjockare lager med grädde och sedan hela gordgubbar på =)
Resultat: MUMS!! =D haha

Let me show you what you'll miss

Just lagat mat och gjort en jordgubbstårta! =D nu inväntas bara mamma och janne =D haha

I can't leave with my head down


God morgon!
Skönt att det inte är så soligt ute idag, min hy behöver vila. Eftersom att den inte tål så mycket sol (får utslag om jag vistas för mycket i solen utan en viss salva, som börjar ta slut ;o).
Ska strax fixa mig och så, vet inte riktigt vad som händer idag, blir nog en lugn dag, funderar på att gå till affären och köpa jordgubbar senare iallafall :) hehe

Igår bokade jag bio-biljetter till mig och Alex, vi ska se Eclipse i morgon :) Hoppas att den är bra!


Home is where your heart is

Grönan idag var riktigt kul! Tack alex för att du betalade åt mig (a) + Tack till alex mamma som betalade mat + lite annat :)
Åkte INSINE... fyfan säger jag! Värsta  jag åkt tror jag! Men den var rolig :D haha!
Det ända tråkiga var tåget i morse, vi åkte dit till halv 11, för vi trodde att de skulle gå ett då, och så går det inte något, så vi väntar till nästa som ska gå halv 12, och banne mig(!) tror ni inte att det blir försenat med en halv timme också! det var lite sådära smått irreterande!

Just nu väntar jag på att alex ska komma  hem till sig, så att jag kan ringa henne och prata om lite bio saker =) Ska förmodligen bjuda henne på bio i morgon eller på Torsdag =)

(har inga bilder från dagen, då min kamera fortfarande inte fungerar ;/ )

tillbaka till ruta 1

Nu drar jag till stockholm och grönan! =D
Vi hörs i kväll när jag kommer hem :)


Butterfly fly away

God kväll =D
Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har kollat på True Blood ända sedan jag kom hem run 2. Riktigt bra är det, först gillade jag inte alls serien, men nu är den mycket bättre! Är snart klar med sesång(?) två.

I morgon ska jag upp tidigt, åker med halv 11 tåget från Köping med Alex, henns mamma och syster till Sthlm och Grönan :) Så, i morgon kommer det bli lika dålig uppdatering som idag, måste ta och fixa med mobil-bloggningen, mobilen är ju inställd på att skicka inläggen till min gamla blogg, och jag vet inte riktigt hur man "byter", någon som vet hur? :) hehe




In your shadow I can shin

Haft en trevlig kväll/morgon hemma hos bästa Malin! :) Men nu ska jag gå till bussen, och ta mig hem :)
I morgon ska jag följa med Alex, hennes mamma och syster till Grönan. Hoppas att det är någorlunda fint väder i morgon... hehe
Men nu ska jag gå, ha de bra! :)

Jag saknar att spela fotboll :( hehe


Malin & Jag nyss =]

yey! Jag fick med mig Malin till Donken, så snart cyklar vi iväg, eller ah, jag cyklar hon sitter bakom -.- haha! Ska bli gott med mjukglass :') hehe
Malin är just nu uppe på hennes rum och byter om, medan hon gör de sitter jag i deras vardagsrum och bloggar lite och kollar på Fotbolls VM; Argentina - Mexiko. Det är roligt att kolla på stora fotbollsmatcher =D fast, jag har missat nästan alla vm matcher i år, har glömt bort att det har varit ;o aj aj på mig! haha

Nej men nu kom Malin ner, så vi ska åka nu! Ha det bra! :)

Tjugosjunde juni tvåtusentio

Hejhej!
Blev inte att se Sex and the city, tåget var försenat 37 minuter, så vi skulle ha missat första 20-25 minutrarna, så vi valde att åka hem till Malin i stället. Fast, nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra istället... Är suger på Mjukglass, så funderar på att de med mig Malin till donken =D Ska i alla fall sova här hos Malin i natt :)

Sex and the City 2

Senare idag ska jag och Malin på bio! Blir Sex and the city 2, hoppas att den är bra! =D haha


I'm only human

ååh, jag har överdrivet tråkigt just nu! någon som vill hitta på något?!


Someone's watching over me

Hej!
Jag har haft en riktigt trevlig midsommar!
Förutom natten, min arm ville inte samarbeta med mig, det värkte i hela armen hur jag än vinklade den ;o så jag har knappt sovit något i natt. Det var riktigt fint att sitta på klipporna vid sjön och kolla på solnedgången :) Det som var otroligt jobbigt var Bromsarna (som var gigantiska!), myggorna och knotten! De fanns överallt!
Det kommer upp bilder från dagen senare någon gång, då Janne (Mammas Pojkvän) har bilderna på sin kamera. Men de kommer upp någon gång snart (:

I can't be tamed

Glad midsommar!
Tur att jag inte köpte en säng på Hästens (Tror det var där i alla fall), om man hade köpt en säng där, och de hade regnat idag så skulle man få tillbaka pengarna ;p haha

Nu på morgonen har jag setat i ca. 30 minuter och fyllt vattenballonger =D haha, Idag blir det krig! x)


I can't stop looking at the door, wishing that you would come

Ska strax gå och lägga mig, blev att vi åker ut i morgon i stället för nu ikväll då det blev så sent :) Nu längtar jag verkligen tills i morgon! Det ska bli så himlans kul! =D Ska tydligen få sova bredvid Petra också.. hm.. får se hur mycket jag får sova, så är väll bäst att sova ordentligt inatt..
Skriver ett sista inlägg i morgon bitte innan vi åker, sedan blir de tomt tills jag kommer hem på lördag :)

Men nu säger jag; God natt och Sov sött! =)

My lipglose is popin', my lipglose is cool

Godagens! =)
Sitter i vardagsrummet just nu, och ska strax börja packa allt jag ska ha med mig under midsommar! kommer bli så otroligt roligt! Jag ser mest framemot vattenkriget jag ska ha med Mamma! fast just nu vet hon inte om att vi ska ha det (a) haha!

Nej men nu måste jag sätta eld i baken på mig, och sätta igång med packningen! =D haha
Ni får ha de så bra så länge =)


Just hold me and don't let go

Hej!
Kom just in, har hjälp mamma med att städa och fixa i husvagnen :) Skulle in och hämta mopp och såndant skit, så passade på att skriva någon rad här och fixa en macka eller två.


Somewhere between a rock and a hard place

Hej!
Sitter hemma nu. Det var trevligt hos malin med sofie, cassi och mickis :) Pappa kom och hämtade mig hos Malin runt 7 tror jag klockan var, så åkte med honom och handlade sedan vidare hem till honom. Håller på och övertala honom om att vi ska åka upp till Happaranda i sommar och hälsa på Farmor & Farfar =) tror att jag nästan har lyckats nu! För jag vill verkligen åka upp dit! Det är verkligen världens bästa plats enligt mig.

I morgon kväll eller på fredag morgon, så åker jag med mamma, Janne, Petra och kanske (förhoppningsvis) Alex också, ut på kampingtur med husvagnen som mamma och Janne har köpt idag =D ska bli trevligt, med fiskning, vattenkrig, badminton, grillning m.m. =D längtar! =D haha

Men nu ska jag sova tror jag, ska hjälpa mamma att städa och fixa i husvagnen imorgon =) + även kanske träffa Frida ett tag :)


Sommar och sol!

Hej! sitter hemma hos malin just nu med Sofie, nu kommer även Cassi och Mickis hit :)
Tror att vi ska sätta oss ute nu :) Ha det bra! :) hehe

It's a sad day for happiness

God Morgon!
Håller på och fixar lite med designen, som malin ska få hjälpa mig med mer senare :') Hon kan det bättre än mig.
Lite senare dag åker jag in till köping, för att följa med Malin till körskolan, sedan ska jag umgås med henne också, troligtvis ska vi ha vattenkrig! =D haha

Nu har jag även planer för midsommar, blir ut och kampa med familjen + Janne och barnen i husvagn =D tänk så kul jag kommer ha! =D Nu måste jag bara få min kamera att funka, det är något fel med objektivet, det vill inte komma ut ;o har ingen aning om vad jag har gjort, för att den ska känna sig så dålig att den inte vill komma ut och hälsa på mig, jag har ju bara varit snäll mot den :( haha!


Välkommen till Blöta Fötter

Hej!
Har bytit blogg från min förra blogg, men allt kommer att fortsätta som vanligt, förutom de nyta bloggnamnet =)

Välkommen till min nya blogg!