When stars go blue

Sitter hemma i mitt någorlunda varma rum =D

Efter skolan gick jag med Aleks till bibblan och lånade "sanningens svärd" del 3 =D Efter det gick vi och åt sallad, riktigt gott!
Blev ingen bio eller öppet hus idag. Bion blir i morgon med mina små söta tjejer - Aleks, Anna, Eve, Johanna och Forsis.

Just nu händer inte så mycket, chattar lite och sådant :) Kanske sätter mig och kollar på tv eller läser =D vi får la se!   hehe


Sööt bild från Valborg <3

Ett barn ska jag ha när jag blir stor

Lina: Jag har kommit på att om man trycker hårt på sidan av magen när den är uppsvälld så hjälper det inte. Det gör bara ondare..

Haha! Lina är allt smart i bland =D

Sitter i skolan just nu, har hålis fram till lunchen vid 11. Skulle ha gått en snabbis till bibblan, men det är ju så otroligt kallt ute, och jag orkar inte bli mer förkyld..

Tyskan gick åt pipsvängen också.. Usch! Jag kommer sänka mitt betyg i år.. Jag vill inte!!

Efter skolan blir det bio troligtvis, harry potter och dödsrelikerna del 1.. Annars ska jag nog vara med på öppethus :) hehe

för en gångs skull så är det varmare i skolan än hemma..

ååh vad jag älskar mitt mobilabonemang just nu.. Först den enorma mobilräkningen som kommer om ett tag och nu kan jag inte skicka sms längre ;o

I tried to run, but I keep falling

God Morgon!

Åter igen en kall natt
, fast det var lite varmare i natt då jag sov med ett duntäcke och ett vanligt. Samt så vaknade jag i natt igen och var pigg.. Så låg och lyssnade på tokio hotels gamla låtar tyst. Saknar den tiden runt 2008 ;/

Börjar 12 idag, första lektionen är tydligen inställd (y) Vet inte riktigt när jag slutar, men har för mig att det är vid halv 3 eller något sådant.



I love the way you lie

Så kul att man får ett sms idag där det står "du har nu surfat för 500kr" utan att man har vetat om att internet har varit igång.. Och när man har en spärr på 200kr. Och när man kollar på saldot så säger de att man har ringt för över 700kr. Passar perfekt till julen också. Alltså kommer jag få en mobilkostnad på över 900kr.

Vi bara äälskar livet just nu!...

You look soo ugly when you cry, please

4 veckor kvar till jul! =D

fyfan vad kallt det är i lägenheten.. Första natten höll jag på att frysa ihjäl och vaknade runt 3 i natt och var pigg. Så låg och kollade på Kill Bill vol1 i nästan två timmar.
I kväll ska jag byta täcke, till ett duntäcke. Om jag fryser då, då vet jag inte vad jag gör.

Idag ska jag till Kolsva och städa lägenhet
(y) Amanda skulle ha varit med, men vi vill inte riskera att hon ska dö eller något på grund av vädret, så frågade Malin om hon ville följa med, men hon kom på att hon var för sjuk för att orka ;p så blir själv. Men det gör la inget :) Får gå med musiken inpluggad i öronen =D hehe

All the things you believe in, noise, let them hear you

Hejhej!

Sitter i lägenheten nu
, börjar få liite ordning i mitt rum ny, målat en bokhylla från träig till svartig, och har börjat fylla den med böcker, lite filmer och musik. Börjar bli lite ordning i resten av lägenheten också. Så ikväll blir det gottgott, pommac och något sorts vin, fast jag hatar vin, det är så äckligt! Så jag tar pommac =D haha. Tidigare idag så var mormor&morfar här och lagade mat, världens godaste kycklingsoppa! =D mums!

Följde med mamma och handlade för ett tag sedan, fick en chokladkalender =D Ingen december/jul utan det! =D haha!

you push me away

God Morgon!

Nu är sista natten i Kolsva soven
, sista natten som jag botte i Kolsva. Kommer troligtvis aldrig mer bo i Kolsva.

Om någon timme ska vi börja flytta över saker till Kungsör och kommer fortsätta hela dagen, skulle jag tro. Med denna gång så har jag flyttat minst 15 gånger i mitt 18 år långa liv. Jag kan dock ha missat någon flytt, kommer inte riktigt ihåg från när jag var liten. Mamma gillar att flytta tror jag, hehe



little miss obvious

God Morgon!

Idag är det sista dagen på praktiken
, lite sorgligt är det, barnen på förskolan är ju så söta! Slutar dessutom tidigt idag, redan vid halv 2. Då blir det att gå den 2 minuter låånga vägen hem och fortsätta packa, för i morgon går flyttlasset till Kungsörs Centrum.



Come pain, come hurt, see the halo ha ha halo

Tokio Hotels nya låt "Hurricanes and Suns"


it's only half past, the point of no return, the top of the iceberg

God morgon!

Konstig dröm jag hade inatt, drömde att jag hade öppnat ett "dagis" för gravida kvinnor som inte hade det s bra hemma. haha..

Idag är det nästsista dagen på  Björnungen, börjar 07.30 och slutar 14.30. Strax efter det ska jag med mamma till kungsör och nya lägenheten, ska kanske måla en .. Nu har jag glömt bort vad det heter.. ehm. hylla? nje, nästan. ååh, i alla fall, en sån dära sak som står på golvet och man kan ställa massvis med saker i? Eller heter det också hylla?`. Aja. ska måla en sådan i svart och vit. Och så kanske Malin följer med! =D Usch så jag saknar henne, har inte träffat henne på flera veckor nu, minns inte sist vi sågs :o Hoppas hon kan följa med =D hehe


Hold on, maybe your loosing it

Skön dag på praktiken idag! Fick sluta två timmar tidigare för att det var så lugnt, endast 5 barn och så var vi 5 fröknar. Dagen har bestått av bokläsning, göra ljusstakar och lite annat.

Mitt schema för denna vecka är rätt lugn överlag, slutar senast 15.00 och den dagen börjar jag 9.00, så det blir nog bra! =D

Igår var jag i lägenheten i Kungsör och målade, är nästan klar, ska bara måla en gång till med den "lila" färgen (Skulle ha varit mörklila, men det jag fick var mer rosa än lila, heh). På lördag flyttar vi! och på söndag ska jag, Sofia och Amanda städa mammas lägenhet, och få in lite pengar till projektarbetet i skolan! =D hehe

Målargubbe

Hej! =D

Sitter i nya lägenheten just nu med mamma och Kim. Målar mitt rum (y) haha, mina stackars armar! Har redan ont i dem sen igår då jag var på Saco-mässan i Sthlm med skolan. gick runt och bärde på två tygkassar med massvis med information om olika högskolor och sådant, det var tungt! haha

I morgon ska jag på en 35års fest med temat 50-80 tal.. haha! Jag kommer dö! =D haha

Men nu ska jag fortsätta måla!

Ha det bra!



To young to live a life, look into my eyes

Tjena fräs i brasan!

Sitter i koppar
(igen........) med Twin, Anna, Johanna och Majabaja. Har drömyrke och ska egentligen söka lite fakta eller något om yrket förskollärare, men det går inte så bra, så i stället jobbar jag med uppsatsen som är lite sen.. hehe

Vi fick reda på omdömet
från dissikeringen av fårhjärtat från i fredags idag =D Jag och Lina fick MVG(Mycket Väl Genomförd). Stolta är vi! Japp!

Maja din piraja..

Tjoohej!!

Sitter bredvid Majabaja =D
Ska söka lite på internet om förskollärare, nästa vecka ska jag praktisera som förskollärare och veckan därefter ska jag skriva ett repotage om att vara förskollärare. Visst låter det skojsigt?

Majabaja hostade nyss..


I'll keep on walking

Peggle är så tråkigt att det  blir roligt.


Don't look away, zoom into me

Hej!

Som ni kanske har märkt
så har det blivit vädligt oregelbundet mellan bloggandet, ibland med flera dagars mellanrum. Har tappat lite utav blogg-lusten. Går in flera gånger om dagen på bloggen för att skriva något. Men varje gång så försvinner allt. Vi får se hur det blir i framtiden, kan inte lova att det blir bättre.

Igår i skolan dissikerade vi fårhjärtan, det var rätt så kul! Det luktade inte alls lika illa som det gjorde i 8an när vi dissikerade grishjärtan. Undrar varför jag inte gick någon linje för att bli kirurg, det verkar ju riktigt kul! =D haha

Idag har jag inte gjort så mycket, har packat lite grann och duschat. Snart ska jag gå över till mormor och morfar, de bjuder på världens godaste kycklingsoppa! Bland det godaste som finns att stoppa i munnen.


Mormor och jag i påskas =D

I wanna show all of my haters love

Sitter i red3 framför Evelina just nu. Har jobbat med tyskan idag. Har faktiskt kommit en bit nu (y) Vi ska ha presentationen nästa torsdag. Fast då är jag inte här, ska på någon sako(?)-mässa i stockholm med klassen. Så vi får la se hur det blir med det.

Efter skolan ska jag med mamma hem till hennes vän som fyller år idag, grattis till Mattanten Petra! =D Så då blir det tårta! mums.. haha


Jag undrar vad du gör nu..

Hej!

Älskar snön!
Hatar SJ! Och de två går inte hand i hand.. Hatar att tågen alltid blir försenade när snön kommer! Och ändå säger SJ att de har lagt ut flera miljoner kronor så att det inte förra vinterns tåg-kaos skulle hända i år också. Men ändå så börjar det redan de första dagarna med förseningar.. Inte okej någonstans!

Men förutom att tågen
var sena i morse så har dagen varit bra! Efter skolan gick jag med några vänner och fikade på "kalle på spången", för att fira att johanna blev 18 år igår :)




"Put all your light out" - Bill Kaulitz

Hej!

Har varit hemma från skolan idag. Orkade inte gå på tyskan(shit, nadja skolkar från tyskan!! xD haha). Har inte gjort mycket idag, skulle ha pluggat på tyskan lite, men mitt word funkar inte på min data. Så i stället har jag kollat på en serie; Moonlight, en vampyrserie. Helt okej är den.

Btw. ett stort grattis till Johanna som fyller myndig idag!! =D Hoppas att du haft en bra dag! =D <3


Söta lilla Johanna på Valborg i år :)

Tre kanter har min katt / Alex

Hej!

Sorgligt att sista höstlovet
redan är slut. Sitter i skolan med mina små söta vänner. Nu börjar projekt-drömyrke.. Har pratat om vad vi hade för drömyrke när vi var små och sådant.

Nu har jag äntligen fixat praktik till vecka 47! =D på Björnungen i Kolsva, vilket är ett dagis. Ska gå dit med papper och sådant i morgon.

Pandan och Paddan <3 haha

6 November 2010; Bodaborg

God morgon!

Om ungefär en kvart kommer Miche(min bror Stefans pappa) och Kerstin(min mormors syster) och hämtar mig och min bror Kim. Halv 12 ska vi möta upp de andra 28(!!!) personerna, sedan bär karavanen vidare mot karlstad(?) och bodaborg!
De har tydligen någon form av spöktema där idag.. Kommer dö! Jävlar om de kommer och skrämmer en, då får dom träffa min hand :D heh


Jippie jaj jou / Mamma

Hej!

Idag har jag jobbat,
mamma fick ont i magen i morse så Sörens mamma var med mig på förmiddagen och efter halv 1 så var jag själv. Gick bra, var inte många som åt, bara 23 stycken. Blev klar halv 3, så åkte till Jenny och Sören på matmästaren och fick lön (y) Känns bra i plånboken =D haha

I morgon strax över 11 åker jag och många andra (släkt + annat folk) ner till bodaborg för att tillbringa dagen där. Ska nog bli kul =D


jobba.. jobba.. jobba..



Jag och Mamma nyss =D<3

Just nu är det lugnt på jobbet, frukosten är över och vi ska strax ringa till Jenny och Sören på Matmästarn för att beställa maten.

Har med mig datan idag för jag ska bara jobba halvdag idag, men stannar kvar då det är många som ska äta i eftermiddag, så kan jag hjälpa till när det blir mycket =D Och så ska jag även skriva på uppsatsen i vetenskap och på mitt arbete i tyskan. På tal om tyska, det är så jobbigt när mamma går runt till praktisktaget varje person och säger att jag är värsta proffset på tyska. Det är jag inte! haha, det är ju pinsamt! xD Nu tror ju nästan alla att jag är det.. :( mamma är elak!

Head over hills

God kväll!

Idag har jag jobbat med mamma. Efter det åkte vi in till köpings lilla centrum, behövde införskaffa mig lite underkläder :)

Och nu har jag just börjat med tyska projektet, ska skriva lite granna om olika flyktförsök från öst till väst under kalla kriget, vi får la se hur det går. Ska helst inte använda mig utav svenska sidor, utan av tyska. hehe..