2010-07-30, Fredag

Sitter hemma hos alex med frida och kollar igenom olika universitet, är ju typ ett halv år eller något innan man ska ha bestämt sig, ska iallafall läsa något internationellt med tyska =D och så ska jag flytta från västmanland =D

Solen skiner med sin frånvaro

Jag verkligen hatar att inte ha något internet! har fortfarande inte de, sitter hemma hos pappa just nu och lånar hans data.
De senaste dagarna har det inte hänt så mycket, i måndags gick jag från kolsva till köping (gick ca. 1,7 mil) för att träffa malin, orkade inte vänta 1½ timme på bussen (y)
Idag ska jag umgås med Malin och Tova, vet inte riktigt vad vi ska göra, Malin säger att vi ska gå till affären sen iallafall.
Någon som vet vad som händer om man har tappat bort mobilabredbands "dosan" som man stoppar in i datan? Får man ett nytt, eller måste man köpa ett nytt? ;o

this song is for those who hates

Förlåt för att jag inte har skrivit på några dagar. Men mamma det smarthuvudet har inte betalat interneträkningen, så vi har inte internet hemma -.-
Just nu sitter jag hemma hos mammas vän petra och lånar hennes data.

I fredags var jag och syster med pappa till stockholm och hämtade bilden; den var assnygg! =D har gjort upp en packt med pappa om att jag ska få den i studentpresent nästa år =D haha
När vi kom hem så gick jag nästan direkt ut på en timmes promenad, hem och duschade sedan åkte jag och Alex in till v-ås för att umgås med Eve, Johanna och hennes engelsman.. Han måste ha trott att jag sög riktigt hårt på engelska xD hahah! Sov även hemma hos johanna.
I går åkte jag buss till köping och gick och köpte födelsedags presenter till mina kusiner, ena fyllde för ett tag sedan och min andra kusin fyller år nästa vecka, fast då är dom i Danmark på semester =) Gick hem till dem och firade Alle, sedan fick jag skjuts hem av mormor och morfar Calle. På kvällen kollade jag på film med mamma och Janne :)
Idag har jag varit över hos min syster pojkväns lägenhet och tagit hand om deras katt, är katt vakt medan de är borta några dagar. runt halv 3 gick jag hem till Mormor och Morfar Calle där det blev middag: världens godaste kycklingsoppa. Dit kom även mina två mostrar och 3 utav mina kusiner :)

Senare idag när vi har kommit hem från petra ska jag försöka få med mamma ut på promenad också!
Vet inte riktigt när jag skriver nästa gång, kanske i morgon. Ska träffa My bby girl(Malin), har inte träffat henne på läänge nu ;/

Förlåt för ett långt inlägg ;p hehe

Can you feel it tonight?

God Morgon! :)
Har just fixat mig o så, om ett tag kommer pappa och hämtar mig och syster och så bär det åt mot huvudstaden för att hämta pappas nya bil =D

Vi hörs sen när jag kommer hem =D så ska jag berätta hur den var + visa bild =D Ha det bra! :)

Now, not even you can save me

God Kväll! =)
Vart inte att åka och hämta bilen idag, de hörde av sig så sen, så vi åker i morgon halv 10 i stället :)
Har inte gjort så mycket idag förutom de lilla i förmiddags. Kollade nyss på Americas Best Dance Crew, älskar det programet! Det var finalen för säsong 3 idag, och rätt Crew vann (minns inte vad de hette xD), tycker jag =D

Ska strax gå och lägga mig och läsa ett tag, sedan sussa. Har inte fått sån bra sömn de senaste 2 nätterna, och i morgon ska jag upp strax innan 9, så då lär jag inte heller få någon sovmorgon (: hehe

This is war, it's the moment of truth, the moment of lies

Har just klickat hem Tokio Hotel - Humanoid Live DVD, läängtar tills den kommer! Då ska jag kolla på den med Malin och drömma mig tillbaka till Globen den 4 Mars <3 =D I samma veva klickade jag även hem filmen "The Last Song" med Miley Cyrus :)


Please, understand that's not what I ain't about

God morgon!
Idag har jag redan hunnit vara nere i tvättstugan 2 gånger och tagit en promenad på 40 minuter! (y) Och klockan är inte ens 9.
Kommer springa upp och ner till tvättstugan med jämna mellanrum fram till 1. Kanske åker till Sthlm med pappa och syster ifall bilen är klar :) annars har jag inget in planerat för dagen :)



Money makes your world go around

Satt och kollade på MTV nyss, på ett program som visade 40 stycken kändisar som hade gått ner i vikt. Och så kollade jag ner på min mage och tänkte "nu jävlar får det vara nog! jag måste göra något åt fläsket!" så nu ska jag gå ut och gå, och fortsätta varje dag!
Ni får påminna mig så att jag inte glömmer bort de. För jag måste verkligen gå ner i vikt och sluta äta skräpsaker, för det är inte alls bra för mig. Jag väger alldeles för mycket just nu..

Så, nu ska jag ut och powerwalka! =D

no she ain't hot, no she ain't got what I got

Usch vad jag är trött.. Känns nästan som om jag skulle kunna lägga mig ner och sova i några år.. Det om något hade varit mer än välkommet just nu.

Blev inte att åka till Sthlm idag, de från bilfirman har inte ringt än (som de skulle göra när de var klara med bilen), så istället har jag umgåts med syster och ska även göra de resten av dagen :)

I'm not your robot, I'm just me

God Morgon! =D
Har just kollat på Slumdog millionaire, filmen var bra  =D

Vaknade runt halv 5 tror jag och kunde inte somna om. Mina ögon var helt klarvakna.. Så låg och läste i någon timme tills jag inte kunde ligga kvar i sängen, så jag gick upp och kollade på filmen i stället (:

Idag tror jag att jag ska åka med pappa till Sthlm och hämta en bil han har köpt (en cab, tror jag det var).

I love you more then I did before

Lekte nyss lite med min Scrapbooking =D


It's two more lonely people, in the world tonight, baby; you and I

Oj, vad fort tiden går när man har kul. Vaknade runt 10 och har läst sedan dess; har snart läst ut Sista boken i Harry Potter serien, älskar slutet i den boken.

Men nu ska jag fixa till mig och sedan fixa något att äta :)

Just remember; you're not alone in the aftermath

God Kväll! =D

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Kate & Leopold, med Meg Ryan och Hugh Jackman. Så jag passar på att säga god natt nu :)


Forgiveness and Love

Hey! :)

Är snart klar med städningen o de i mitt rum, är bara lite småplock och sånt kvar + dammsuga och skuragolvet =)

Nu ska jag ner till affären och köpa lite saker till maten jag ska laga idag - Kassler i sås och ris =) mums!

Vet inte vad som händer i kväll, kanske sätter mig och kollar på en film. Är hemma själv med min bror, mamma har åkt till kloten på en kamping week med hennes pöjk och hans barn.

Vad händer hos er i kväll då? :)


Say goodbye to the people who tied you up

God Morgon! =D

Vaknade runt sju i morse, pga att min nästa var igen täpt, sen dess har jag nyst nästan konstant.. Inte roligt alls.

Men idag ska jag fortsätta att städa och fixa i mitt rum så att det blir klart idag =)



Every step i'm taking, every move i'm making, I got to keep trying

God kväll!

Är halvklar med städningen/möbleringen i mitt rum, ska fortsätta med resten i morgon för nu orkar jag inte mer, haha.. Det tar alltid lång tid för mig att städa, hittar alltid saker att kolla igenom och sånt så det tar extra lång tid ;p haha

Men nu ska jag bara fixa till sängen och plocka bort saker där ifrån innan jag går och lägger mig :)

Hoppas ni haft en bra dag =D

(ps. ge gärna mina skodesign några stjärnor innan ni går och lägger er, haha =) http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=P9qJ9whqR4Mh6WDsnNPhrz8QFhAtFfgUdNdZ09DO1QwvkxeOAttq#shoeGallery )

knock knock knockin' on heavens door

Fyfan vad dammigt mitt rum är just nu, går runt och nyser hela tiden, haha.. Och rummet ser ut som om en gorilla har varit där inne och lekt rövare ;o det är ingen trevlig syn i alla fall..

Men nu ska jag fortsätta städa/möblera


(Glöm inte att rösta på min skodesign - http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=P9qJ9whqR4Mh6WDsnNPhrz8QFhAtFfgUdNdZ09DO1QwvkxeOAttq#shoeGallery )

Rösta på mitt skobidrag i Nelly.coms skotävling =D

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


If I would go crazy, would you still call me superman?

God Morgon världen! =D

Idag vet jag inte vad som händer.. Ska nog städa på mitt rum. Kanske tar och möblerar om också när jag ändå håller på, vi får la ser helt enkelt.
Och eftersom att det är svalt ute så kanske jag tar en liten sommarpromenad..

Har kommit in i en läsperiod.. Känns som om jag inte göra så mycket annat än att läsa just nu. Just nu håller jag på och läser igenom Harry Potter böckerna, nu är jag på sista, fast då har jag bara läst från 4'e boken.. Tycker mest om de böckerna. Tycker inte att första, andra och tredje är så bra.. Fast det som gör att 3'e är bra, är att Sirius kommer in i bilden.. 

Nej men nu ska jag hoppa in i duschen! Ha de bra! :) 



Jag och bästis någon gång i Maj :) <3

It could have been the end of me

God dag!

Det regnar ute! =D hoppas de håller sig svalt tills i kväll =)
Håller på och monterar ihop Syster / Mammas säng, då mamma ska ta tillbaka den.. Har bara benstommen kvar, vilket inte är så svårt att förflytta till vardagsrummet, till skillnad från madrassen som var tung, stor och klumpig. Men det gick! Bara man vill så går det alltid =D


Don't listen to a word you've heard

Bilder från igår :)










Annas bilder

I don't want you to leave me

Inget speciellt har hänt idag, var över till Mormor med mamma en sväng tidigare..
Och nu har jag ont i huvudet, inte skönt alls.. så jag sitter och balanserar en kall vetekudde på huvudet - Nya hårmodet, har jag hört (y) haha



När murar åter faller...

Dååålig uppdatering idag... Men har gjort saker hela dagen, började dagen med Ugly betty, sedan dusch + fix', sedan drog jag hem till mormor; blev bjuden på lunch (: Sedan läste + kollade jag på Ugly Betty ett tag. Senare på eftermiddagen träffade jag Frida och Alex utanför mig, och vi gick ner till "korsvägen" för att möta Anna, som kom med bussen frå V-ås :) Och vi har haft ett roligt vattenkrig, spelat kubb, pratat, ätit, spelat spel m.m. :) Har haft en kul dag =D
Och snart ska jag sova, tror jag.. Om jag inte kollar på ett avsnitt av Ugly Betty först. Vi får la se! :) hehe

Men bilder kanske kommer sen, om Anna är en snäll tjej och skickar några :) haha



Från Januari..
Frida, Michelle, Anna, Eve och Alex =)

Let the rain fall down and wake my dreams

Hey!
Sorry för dålig uppdatering idag
, men jag har inte gjort något speciellt alls. Var ner en sväng till speluno, och köpte ett busskort till min bror, samt hälsade på Frida när hon jobbade =) Och så har jag kollat på några avsnitt i sista säsongen av Ugly Betty och läst =)

Och resten av eftermiddagen ska jag inte göra så mycket mer än de jag har gjort idag, dvs. Läsa och kolla på Ugly Betty, kanske följer med mamma och janne till stranden och lägger mig där och läser :) vi får la se =)


you're going down

YEY! min önskan tidigare gick i uppfyllelse! =D Det är svalare ute, det regnar och blåser! =D tror jag ska börja önska fler saker här i bloggen =D haha

Do you know how much it hurts?

Jag hatar sommaren! Jag hatar värmen! Jag hatar att jag inte kan bada! Jag hatar mina utslag! Jag hatar småkryp!
Snälla, snälla, kan det inte bli svalare bara i några dagar? Skulle vara skönt om de också kunde börja regna!

Du wirst für mich immer heilig sein.

Hej!
Kom just hem från köping. Jag och Alex gick på en impuls-bio, var och såg "The A-Team", asbra actionrulle! Exakt min typ av film =D haha
Vi var helt själva i en varm biosalong =D så man kunde skratta utan att behöva hålla för munnen och försöka att kväva skrattet xD och så kunde vi prata (tummen upp för det!).


Dance in the dark

Hej!
Nu drar jag hem till Alex för att spela gamla nintendo spel =D Donkey Kong in my heart!


Bild: Google.se

tidernas bästa kärlekslåt


Var med och rösta på tidernas bästa kärlekslåt :)

Jag röstade på....

...Tokio Hotel - By your side


He's a wolf

Lite bilder från helgen (:





Hjälmaresund var en fin plats! =D Gillade att vara där, förutom myrorna + alla andra kryp, värmen och tristheten, och att jag fick sova i ett tält själv, och det åkte tusen med bilar förbi under natten som dånade förbi... -.-