25 Februari 2012

HejHej! Sitter hos mamma just nu och väntar på att mina bröder och Angelica ska komma hit, familjemiddag står på schemat :-) Igår var jag i alla falo en sväng förbi pappa och tentade av en delkurs, ni ve med dagens teknik får man göra proven hemma på datan, riktigt praktiskt ;-) Och inte nog med det man får även ett preliminärt betyg, fick 81% rätt enlugt datan och så ska läraren läsa igenom det och så har man chns till bättre :-) hehe men nej, nu kom mina bröder, ha det så bra! :-)

23 Februari 2012

God Morgon! Sitter och äter det enda jag hade hemma - gammalt knäckbröd med smör, mums! xD Inte sovit en blund i natt, men det gör inget sitter ju på tåget på väg hem om typ en timme :-D Dock är jag lite nervös, tänk om jag missar nästa tåg, eller hoppar på fel tåg eler det blir inställt? Då kommer jag få panik =-O haha Nejdå, det här kommer gå så bra så xD Kan vi ju i alla fall hoppas på xD hehe Nej, nu ska jag gå igenom packningen så att jag har med mig allt, ni får ha det så bra :-)

Are you ready for the B-E-S-T?! 내가 제일 잘나가

Hejhej!

Sitter i mitt rum just nu
och har hållit på med sista instuderings frågorna för den här kursen, har gjort 2/3, så resten gör jag lite senare :)

Nu ska jag en sväng till centrum med Sofia :) sedan ska dagen spenderas med att packa, städa och plugga, så jag kommer ha fullt upp :D

och i morgon klockan 07.05 går tåget från Växjö och vidare upp mot E-tuna men 2 byten, ska bli kul att komma hem igen =) Blir och åka och hälsa på mormor & morfar Calle för mormor fyller år på fredag :) Skojskoj! :D

Men nu måste jag fixa mig lite, ha det så bra! :D

åh, Big Bang har släpp första singeln och MV't :D
BigBang - Blue


R.I.P<3

Vila i Frid älskade Farmor <3 Du har varit så stark de senaste åren och kämpat tappert <3


älskade lilla farmor <3

Those normally annoying words are different today

Hejhej!

Sitter i min ensamhet här i Växjö,
Sofia skulle egentligen ha kommit hem idag, men hon den jäkeln tog fel på tågtiden, inte för att jag förstår hur hon kunde ta fel på 07.35 och 14.35, det förblir ett myserium.. haha, så istället kommer hon hit på måndag..

Annars händer inte så mycket här, har varit en sväng förbi bibblan och lämnat en bok. Hoppas att våren är på väg nu, var så skönt vänder ute =)


Sitter och lyssnar på Girls' Generation - Dear mom och börjar sakna min lilla mamma lite grann, men jag får träffa henne på torsdag =D Så jag klara mig :) hehe


14 Februari 2012

Glad Alla Hjärtans dag! :)

Idag ska jag spendera extra mycket kärlek på skolan och Language History frågor (^_^) Kanske inte riktigt det roligaste man kan göra en dag som denna, men har ett x-antal frågor som ska vara svarade och inskickade vid midnatt i morgon, så det är bara att sätta sig ner i sin ensamhet och svara på dessa intresanta men tråkiga frågor. haha.. Har bestämt mig för att jag ska ha mer än hälften av frågorna klara innan jag får lägga ifrån min böckerna. Vi får la se vilken tid det blir i natt xD haha..


och nu strejkar internetet lite granna, så det blir ett bildlöst inlägg ;p haha, men ni får ha en så bra dag! =D

13 Februari 2012

Hur duktig får man bli? Igår kväll sa jag till mig själv "Du får inte försova dig i morgon!", vad tror ni jag gör? Glömmer ställa väckarklockan och vaknar  halv 9 och tänker "Vad ljust det är ute...", kollar på klockan och flyger upp ur sängen.. Lektionen hade börjat för en halv timme sedan.. Så det var ingen mening att gå på den lektionen. Dock hade jag Language History idag också, så gick på den, höll på att somna flera gånger.. inte bra! haha..

Nu ska jag sätta mig ner och svara på "Studyquestions part 2" som ska lämnas in midnatt på onsdag :) Den här gången har jag kollat så att det verkligen är midnatt, haha, vill inte ha en till gång med att lämna in försent.


Tågbiljetter

Nu har jag köpt tågbiljetter hem, åker hem den 23 Februari(klockan 7 på morgonen -.- haha) och stannar hemma i en vecka :)

Ville bara berätta denna roliga nyhet, haha.. Nu måste jag sova, ska upp klockan 6 i morgon bitti - om 6 timmar -.- haha, jag kommer somna på lektionerna i morgon :o

God natt! :)


irreterande..

åååh, äntligen klar! Går in på LNU.se för att skicka in skrivningen och tänkter "Yes, jag klarade det, 6 timmar tidigt också! =D", men nejdå.. Den skulle ha varit inne 12.00, så istället för 6 timmar tidigt blev det 6 timmar försent.. fyfan!..

I don't like the look of it

Ååh, vad gott det vore med hemma gjorda semlor.. Gillar inte det här nya som Blogg.se har gjort med att sätta dit bilder på höger sida av fönstret där man skriver inlägg. Varje jäkla gång man ska in här och skriva ett inlägg så har de sättit dit en bild på någon fin bakelse som ser utsökt ut, inte schyst! Nu är det tydligen semlans tur att fresta mig...


Annars idag så har jag skrivit på min Academic writing, det går framåt i alla fall, har skrivit omkring 550 ord, så nu fattas bara 100.. Men återigen har jag fastnat.. okej, jag håller med, det är inte alls mycket jag behöver skriva 650-750 ord är ju ingenting, men vafasiken, om vad jag tror om engelskans framtid som ett globalt språk.. Det finns inte mycket att skriva där, har ju ingen åsikt direkt, finns det kvar så finns det.. haha.. Får psykfall på det här... xD

Jaja, nu ska jag pina igenom den här skrivningen.. Ni får ha det bra! :)

My love is like a star, you can't always see it, but it's always there

Jahapp, då blev man lämnad här helt själv till sitt öde..
Sofia åkte hem till västmanland idag och kommer inte hit fören om en vecka, jäkla svikare.. haha. Men jag ger igen, det kan hon spika upp på väggen.. För den 22 eller den 23 åker jag hem och så blir hon själv här xD haha

Idag har jag i alla fall varit i skolan och haft Language History, det var la trevligt :) hehe.. Annars har det inte hänt så mycket, skrivit mer på min acatemic writing som ska vara inne i morgon, har kommit upp till 300 ord nu, har skrivit om lite och tagit bort typ hälften av det jag skrev igår, för när jag läste igenom det så lät allt bara så konstigt så det var bara att börja om. Så, jag lär få sitta framför det där dokumentet några timmar till i alla fall. haha, så att jag blir klar.

Gör studierna lite lättare med bra musik från sydkorea =D haha
B.A.P - Warrior

8 Februari 2012; FT Island

Hejhej! :)

Nu var det ett tag sedan
, men någon hade grävit upp internetsladden så det har varit nedkopplat, men nu så funkar det igen =)

Idag har jag i alla fall varit lite duktig, städat, hängt tvätt och skrivit ca 250 ord av 650 på en skrivining till engelskan som ska vara inne på fredag :) Så nu är jag på väg i alla fall.. hehe..

Dock har jag en liten paus just nu och kollar på lite roliga klipp på YouTube med FT Island. Samtidigt som jag passar på att blogga lite :)


3 Februari 2011; kurslitteratur

ääntligen har jag mina kurslitteraturer! Känns skönt, fast samtidigt inte, nu är jag 1450:- fattigare.. Men har dock samtidigt fyllt på min bokhylla med åtta till böcker.
Så, nu ska jag ta igen all den läsning som jag har missat pågrund av att jag inte haft böckerna, först börjar vi med språkhistoria :) Det är faktiskt en riktigt rolig kurs :) Väldigt interesant läsning, speciellt där jag är nu, vilket är om hur engelskan kom till den nya världen(Amerika).

Ska fortsätta med det nu, ha det bra! :)


Vad ska man ha för rubrik?

Hej!

Idag tackar vi den fina stjärnan
för at jag läste Tyska i tre år på gymnasiet! Utan det hade jag aldrig klarat av Engelska lektionen idag med statsdelar(subjekt, objekt, dativ m.m.). Så Tack! hhha..

Annars har det inte hänt mycket idag. Umgåts med Sofia(NÄHÄÄ?! Menar du det?! xD), kollat på en film med Kristen Stewart(?), en som ska vara med i Hungerspelen(kommer på bio i mars(jag och sofia SKA se den! haha just läst böckerna, svinbra!).) och några mer. Liiite störd film men rolig xD haha

Block B - NalinA(Skitbra!)