27 April 2012




Detta är vad jag håller på med just nu; pluggar English Lingustics, tränar med en slangband och kollar på "Rooftop prince" =D Går skitbra! haha.. Om ungefär en timme ska jag in till Sofia för lite fredagsmys med gurkan, morötterna och dippen samt Vampire Diaries =)

varit en sväng i skolan idag också, lämnade in den tredje "academic writing", där vi skulle analysera en dikt, gick väll sådär xD haha.. Nu är det bara morgondagens linguistic prov, en bok att läsa, en muntlig presentation och lite annat kvar som ska göras denna vecka... xD.. Här kör vi på stenhårt med plugget.. Dock tänker jag ta en liiten paus i morgon kväll och ta ett besök i biostolen med Sofia och Avengers, hoppas den är bra :) hehe

Men nu ska jag fortsätta med mina tre sysslor, ha det bra! :)

죽어도 못보내

Hejhej! :)

Ligger i sängen just nu och försöker skriva ett litet födelsedagsberv till min kära lilla mor som fyller år på måndag. Sedan ska jag en sväng på stan och köpa en liten enkel present till henne som sedan ska skickas upp till hennes brevlåda. Tråkigt att jag inte kan vara med och fira henne, men vad ska man göra när skolan äter upp en just nu. har ganska mycket att göra just nu, läsa en bok på mer än 300 sidor på engelska, skriva en akademisk uppsats genom att analysera en dikt till på fredag, på lördag har jag omtenta(ooops..) och på måndag har jag muntlig presenation om en dikt och den dära boken ska vara utläst till på tisdag... Så har inte direkt tid till att åka hem en sväng. Men hon får den i alla fall en present på posten :)

Men nu ska jag forstätta skriva brevet. Ni får ha det så bra! :)




21 April 2012

Tja!

Imorgon ska jag och Sofia på lägenhetsvisning på en 3a på Campus =D Mycket bekvämare att bo på campus nästa termin när pluggandet börjar på allvar, närmare till skolan och bibliotek och så vidare :) heh

I don't care if the whole club is dead, cuz' the party's inside my head

SOFIA ÄR HEMMA!!! :D Nu har jag någon att hälsa på när jag har tråkigt på kvällen igen :D haha!



15 April 2012

Hejhej!

Söndag, sista dagen för vila
n och imorgon är det skola igen och engelskgrammatik, superkul! :) Har inte hänt något speciellt roligt idag. Dock har jag skickat in högskoleansökan för nästa termin och de kommande 3 åren ^^

1. Internationella samhällvetarprogrammet, inriktning globala studier, 180hp
2.Språk. Kultur och kommunikation, inriktning Engelska, 180hp
3.Informatörsprogrammet, inriktning kommunikation och utveckling, 180hp
4. Biblioteks- och infromationsvetenskap 180hp

Hoppas att jag kommer in på någon utav de 2 första, då blir jag glader :)

Sedan så har jag gjort några intresseanmälningar på lägenheter vid Campus, hoppas jag får något. Skulle vara mycket skönare att bo där. Och kanske går det så långt att jag blir sambo med lilla Sofia. Men vi får la se var framtiden erbjuder :)

Sålänge får ni lyssna på Super Junior "Hwaiting" låt till Korea ;D

Glad Påsk! :)

Gud vad tiden går fort.. Redan April och Påsk! Och så var det ett tag sedan senaste uppdateringen.. Har varit lite uppdagen.

Var uppe i Luleå förra vecka på farmors begravning(vila i frid<3), som var jätte fint. Var även trevligt att träffa alla släktingar där uppe, vissa har man inte sätt sedan man var liten.
Sedan när jag kom hem för en vecka sedan så var det bara att sätta sig ner och börja plugga till ett prov i English Linguistics.. Dock tror jag inte att det gick så där allt för bra, hehe.. Men vi hoppas på det bästa.

Nu är det i alla fall Påskafton och igår storstädade jag mitt lilla rum. Idag blir det en liten påskmiddag medmig själv, bestående av Gravadlax, ägg, potatis och köttbullar =D Det allra bästa från påskbordet :D haha. Dock önskar jag att jag kunde ha åkt hem och firat med släkten, men skolan tillät inte det, så jag blir själv här i Växjö. Sofia har åkt hem för hon har inga lektioner på typ 3 veckor eller något. Men men, inte ska man sitta och deppa för det.

Men jag hoppas att ni får en riktigt trevlig påsk! =D Glad påsk!:)