28 December 2011

Goddagens!

Just ätit middag
, syster gjorde iordning köttebullar och stuvademakaroner, mums! =D hehe och just nu lyssnar jag på lite K-Pop, närmare bestämt Infinite - Lately, helt okej :)

Betalade första hyran på min nya bostad i natt när jag inte kunde sova, börjar känna sig rätt gammal nu när man betalar hyran själv, haha. Men det betyder ett steg närmare framtiden, haha.. Och i morgon ska jag en sväng till Ikea och kolla om det finns något enkelt litet soffbord på mellandagsrean, vi får la hoppas på det.
Flyttlasset går i alla fall den 6 Januari, om lite mer än en vecka. Känns lite konstigt att flytta 40 mil från min lilla mamma. Men jag kommer hem till Påsk eller något xD haha..


Julen 2011

Här kommer lite bilder från min jul =)











24 December 2011

Jag önskar eder alla en fröjdesfull jul! =) Hoppas ni får en kanonfin&rolig jul, för det ska jag ha =D

God Jul!


(Färgade håret igår, så nu är jag back in black =D )

23 December 2011; Julklappar

Tjofräs!

Varit utan internet ett par dagar igen, men nu är jag tillbaka ;D Har spenderat dagen med att köpa julklappar + mat samt slagit in alla julklappar.. O fyfan vad ont i ryggen jag har nu, när jag blir rik ska jag skaffa en egen julklappsinslagarproffs =) haha

I morgon är det Julafton, den ska spenderas hemma med familj + Petra med familj :) skojskoj! :)


alla min inslagna julklappar ^^,

never look back again

Det är så sjukt irreterande att man inte kommer in i mobilen... står bara att jag har "skrivit fel grafiskt lösenord för många gånger" och att jag måste logga in på något google-konto som jag inte kommer ihåg att jag har :o Ännu irreterande är det att jag har fått ett sms men inte kan läsa eller svara, det ända jag kan göra med mobilen just nu är att svara när någon ringer. Får gå till något ställe där de säljer mobiler och fråga om de kan fixa det så att de funkar. Sålänge så kan man få tag på mig antingen här på bloggen eller på fb :)

Så, förlåt till den som skickade smset för att jag inte kunnat svara.

why don't you stay right here with me, stay here by my side

TjaTja! =)

Skaffat internet nu
, i alla fall för ett tag, ett sånt där kontantsurfskit ;p hehe

Har hänt lite grann sedan sist, har kommit in på 2 kurser till våren - en engelska kurs och en fred och utvecklingsgrej, så blir o flytta till Växjö efter nyår, har även fått en bostad =D Ska bo i samma herrgård som Sofia, vilket är typ som ett "gruppboende/korridorgrej", man har ett eget rum men delar kök och så med andra. Det blir la bra, bor ju nästan granne med Sofia, det är några rum mellan oss =D Är riktigt pepp för det här nu! haha


Naega jeil jal naga

December.. December..

Ligger i sängen med en katt på ryggen just nu.. Måste ju passa på att använda internetet, Jan flyttar i morgon och tar det med sig, så vi får la se när jag får internet igen ;p

Om ungefär två timmar börjar Idol, undrar vem som får åka ut? Har ingen dirket favorit utan dessa, alla är så duktiga på olika sätt, alla tre är värdiga vinnare ^^ Ska bli kul o se vilka som blir kvar till finalen nästa vecka.