Everyone put your hands up and get your drinks up


Drop dead, bitch

God dag! :)

Igår var jag i Växjö
, en fin stad var det, och kollade hur Linneuniversitetet såg ut och även det verkade fint på utsidan :) Det ska nog bli bra det här, eller vad tror ni?

Shoppade även lite hemgrejer, så som svarta fyrkantiga tallrikar, muggar, fruckosttallrikar, brödrost, vattenkokare o lite annat smått :) Fyllde också på min lilla filmsamling med 12 nya krigsfilmer, hehe..

Lite bilder från den 5+ timmar långa bilresan ner till Växjö (glömde tydligen bort kameran väl i växjö..)





Just you and your radio

Hejhej! ;p Nu var det återigen ett tag sedan kan uppdaterade här.. är det ens någon som fortfarande går in här? hehe

I alla fall, idag ska jag åka in till V-ås och träffa Alex och Frida :) Vet inte riktigt vad vi ska göra, men kul blir det nog :)

Och i morgon åker jag med mamma, Jan och kanske syster ner till Växjö och kollar läget lite, måste ju kolla hur det ser ut där, flyttar ju inom en månad. Lite läskigt, har fortfarande inte riktigt gått in än, men det kommer väll när jag börjar packa ner mitt rum. Men en sak känns i alla fall lite bra, jag blir inte helt själv - Sofia ska också flytta ner dit =) hehe


I wish I never missed you

Fick reda på ansökan till universitet/högskola m.m. idag.. Jag kom in på mitt förstahandsval i Växjö - Internationell administration med inriktning Tyska. Så flyttar antagligen till Växjö till hösten. Känns lite nervöst, aldrig varit så lång borta från min kära lilla mamma i en längre tid ;o hehe. Men det ska nog gå bra - hoppas jag ;o


HP7 del 2 var i alla fall riktigt bra, nog en av de bästa HP filmerna :) Men inget slår böckerna, hehe.. O så var det trevligt att träffa Alex igen, o så träffade jag Frida också en snabbis då hon skulle träffa någon vän i köping och åk buss, trevlans trevlans :)


You kill me with your touch

Hejhej!

Sitter hemma själv just nu
, mamma, Jan + barnen är ute och kampar och kommer inte hem fören på lördag, tror jag. Så jag och broder är själva hemma.

Om ett tag åker jag med bussen in till Köping för att se på sista och avgörande filmen om Harry Potter med Alex. Hoppas att den är bra =D hehe. För den här delen har jag längtat efter sedan jag läste sista boken för 3(?) år sedan.


Bakom kulisserna av HP7

Godagens! =D

Sitter hemma hos
lilla Malin just nu, ska sova här :) Om ett litet tag börjar "Bakom kulisserna - Harry Potter 7 del 2", så blir o kolla på det och om en vecka ska jag och Alex se den på bio, längtar!

Btw. Någon som vet hur man får tillbaka det svenska skrivbordet på Sony Eriksson X10? Just nu har jag råkat få det koreanska och får inte bort det hur jag än gör ;o sjukt irriterande att inte kunna skriva åäö och vissa grejer är på helt annorlunda ställen ;o

If you want a piece of my heart, then come and get me

En liten förändring på hårfronten :)